Ашли Греъм без филтър десет месеца след раждането

Неофициалната кралица на приемането на тялото сред майките, Ашли Греъм, сподели изображение на своя „много различен“ корем, след като износи и роди три деца, включително близнаци по-рано тази година.

Тя никога не е използвала и най-малкия възможен филтър върху снимките си. 35-годишната моделка публикува нова фотография на корема си в четвъртък, десет месеца след раждането на близнаците й Малачи и Роман, родени от брака й с Джъстин Ървин.

„Здравей ново коремче. Ти си много различно от това, с което бях свикнала. Но аз те харесвам“, написа тя в историята си в Instagram.

Ашли Греъм редовно показва трансформацията на тялото си в социалните мрежи

Американският супермодел дори се съгласи да позира по бельо за марката Knix, пет месеца след раждането.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

„Публикувам това видео за всички майки, които не са и може би никога няма да се възстановят и за всеки, който има нужда от напомняне, че тялото му е красиво в най-реалната си форма. Това е моето могъщо тяло… Надявам се допълнително да нормализирам всеки етап на тялото си през живота ми“, написа тя под поста в социалната мрежа.

Удивително е, че телата ни могат да растат, да приютяват и подхранват човешки живот, което абсолютно изисква кожата ни да се разтяга. А обществото все още ни кара да се чувстваме по-зле, ако тялото ни изглежда така, сякаш е направило всички тези невероятни неща. Защо трябва да се чувстваме така, сякаш трябва да скрием доказателствата за най-красивия период на една жена?

Толкова е освежаващо да видиш знаменитост да споделя суровостта и несигурността, с които всички ние се сблъскваме, без значение кои сме и откъде идваме.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ашли Греъм не прикри нищо в първата си реклама на бански след раждането