Асен Блатечки призна: С Диляна се разделихме!

Асен Блатечки най-сетне проговори и даде яснота за отношенията си с майката на едно от децата си – Диляна Попова.

Само преди дни запознати разкриха, че двамата са се оженили тайно по време на пътуване в Щатите. Оказа се, че това не е така. “С Диляна Попова сме разделени повече от една година. Аз живея със съпругата си и дъщеря си”, разкри актьорът в телевизионно интервю. За тяхната раздяла стана ясно едва през март, когато певицата и приятелка на Диляна – Лора Караджова, разкри новината.

“Не мисля, че е най-доброто развитие на събитията. Все пак не мога да им се бъркам, но мисля, че като правиш едно дете, би трябвало да си с майката на това дете, особено малко след неговото раждане“, заяви тогава Лора, с което стана ясно, че именно актьорът е напуснал синеоката красавица. Малко след това моделът заяви, че с актьора се виждат всеки ден заради сина им.

Асен и Диляна се срещнаха на снимачната площадка на “Стъклен дом”, където тя получи епизодична роля. След кратък романс, се появява синът им Борил. Блатечки обаче така и не успява да се откъсне от своята жена и от дъщеря си и непрекъснато се лута между двете жени. В крайна сметка, той не издържа и напуска Диляна няколко месеца след като тя го дари с дете.

Вижте още: