Ариана Гранде: Жена на годината

Певицата ще бъде удостоена с честта на 6 декември в Ню Йорк

След изключително успешната й година, Ариана Гранде бе обявена от списание “Билборд” за Жена на годината. Освен да пее, Ариана се изявява и като текстописец, актриса и активистка, което също е допринесло за награждаването й.

Селена Гомес стана “Жена на годината”

Ариана е продала над 2 милиона албума само в Америка и три пъти е оглавила класацията на сп.”Билборд” Топ 200 албума. Последните й песни “No Tears Left To Cry” и “God Is A Woman” се превърнаха в истински хитове само часове след като бяха пуснати. 

Освен с музика, Ариана печели сърцата на феновете си и с благотворителна дейност. След като на концерта й в Манчестър бе извършена терористична атака, певицата организира друг концерт с който събра невероятните 23 милиона долара, които дари на семействата на пострадалите в атаката.

Ариана Гранде е звезда, която е вярна на себе си и не се съобразява с тенденциите в музикалния бранш. Убедена е в нейните принципи и отстоява себе си и своите решения в свят, който честно е негостоприемен към толкова силни млади жени. Тя има куража да прави най-добрата музика и да гради кариерата си, поради което абсолютно заслужава да бъде Жена на годината“, коментира Рос Скарно, вицепрезидентът на сп.”Билборд”.

Ариана Гранде отмени годежа си и остана сама

За Ариана Гранде тази година бе особено тежка: като започнем от атентата по време на концерта й, през смъртта на бившия й приятел Мак Милър и стигнем до скоршната й раздяла с бившия й годеник Пит Дейвидсън. И въпреки всичко това, тя продължава да твори и да защитава редица благотворителни и социални каузи и инициативи. 

Церемонията по награждаването ще се състои на 6 декември на гала вечеря в Ню Йорк. 

Popular