Арестуваха сина на Робърт Дауни Джуниър

Големият син на Робърт Дауни Джуниър е бил арестуван този уикенд в Холивуд, гръмнаха медиите за океана. 

Индио и негов приятел се разкарвали из Лос Анджелис, когато ги спрели за проверка и полицаят забелязал, че синът на актьора, който седял на седалката до шофьора, пуши трева. 
След като претърсили колата и пътниците, полицаите открили кокаин у Индио и веднага го арестували. Младежът бил оставен в ареста до понеделник, когато бил пуснат под гаранция в размер на $10 000. 



Робърт и Индио, който е единственото му дете от първия му брак с Дебора Фалконър

По-късно самият Робърт излезе с изявление пред медиите, гласящо: “За съжаление склонността към пристрастяване се предава генетично и явно Индио я е наследил. В нашето семейство има много разбирателство и подкрепа, и всички сме решени да му помогнем да се превърне в мъжа, който е способен да бъде. Благодарни сме за намесата на полицията и вярваме, че Индио може да бъде още една история за успешно възстановяване.”

Припомняме ви, че през 2013 г. Индио постъпи в клиника, заради зависимостта си към опиати. Самият Робърт Дауни също имаше проблем с наркотиците преди години, като дори призна, че е започнал да пуши трева от 6-годишен.

Актьорът обаче успя да се отърве от пороците си и след като прекара известно време и в затвора, започна на чисто и съживи кариерата си с участието си във франчайза на MARVEL “Железният човек.” 
Снимки: Profimedia
InstaWeek: Седмицата на БГ звездите в снимки
Звездите, които украсиха мъжката библия
Eye Candy! Момчетата на Уимбълдън