Арестуваха Рийз Уидърспуун и съпруга й!

Носителката на Оскар Рийз Уидърспуун и съпругът й Джим Тот са били арестувани в Атланта заради шофиране в нетрезво състояние.

В опит да защити подпийналия си любим при ареста, актрисата се държала агресивно и също била отведена с белезници. По-късно на Рийз й се наложи официално да се извини.
Инцидентът се случил около 3 часа сутрина на 19 април, когато полицаи забелязали автомобила на актрисата и съпруга й да криволичи подозрително. Оказало се, че Джим, който бил зад волана, е употребил алкохол. 





Рийз и Джим на премиерата на филма “Mud”
По време на проверката, полицаите наредили на носителката на Оскар да остане в автомобила. Рийз обаче не се подчинила. Тя била видимо подразнена и започнала да наднича нервно през прозореца. 37-годишната звезда заявила, че не вярва, че това наистина са полицаи. 

“Тогава казах на мисис Уидърспууйн да си седне на задника и да мълчи” – написал в доклада си след това полицаят Джей Пайлънд. 

“Знаете ли коя съм?”

Когато закопчали мъжа й, Рийз излязла от колата и попитала единия от униформените: “Знаете ли името ми?”. След като получила отрицателен отговор, заявила: “Тогава ви предстои да научите коя съм!”

Тогава се наложило също да бъде арестувана и отведена с белезници. В събота сутринта, семейството било освободено от ареста под гаранция. Срещу Тот обаче вероятно ще бъдат повдигнати обвинения.

Официално извинение 

Рийз и Матю МакКонахи на премиерата на “Mud”
“Очевидно е, че бях прекалила с пиенето и съм дълбоко засрамена от нещата, които казах” – заяви по-късно Рийз. Ситуацията беше плашеща и бях притеснена за съпруга си, но това не е оправдание. Държах се неуважително към полицая, който просто си вършеше работата. Уважавам полицията и съжалявам за поведението си”. 
Снимки: Profimedia
Рийз Уидърспуун слабее с йога хоп
Фестивален стил… или още от Coachella
Визия на деня: Гуинет Полтроу в синьо и червено
Хубавият мъж на грозната Бети