Арестуваха актьора Явор Бахаров в Банско

Актьорът Явор Бахаров е бил арестуван в Банско, а тестове установили, че е бил под въздействието на алкохол и наркотици.

Бахаров е бил пуснат от ареста, но срещу него са повдигнати обвинения и му предстои дело. За освобождаването на актьора е платена парична гаранция от 5000 лева.

Едно от обвиненята, повдигнати срещу актьора, е за престъпление с повтаряемост. Явор за втори път попада в ареста след шофиране в пияно състояние, като предишният път беше през 2016-та година в Бургас.

“Съжалявам най-вече, че притесних роднините и най-близките ми, това беше най-неприятното”, каза Явор пред камерата на bTV след освобождаването си от ареста в Банско.

Предишните неприятности на Явор Бахаров със закона бяха през миналия месец март. Тогава причина за задържането на актьора стана любовна разправия. Бахаров нападна насред улицата приятелката си Рая Пеева, а от гнева му пострада и случаен минувач, който се опитал да разтърве двойката.

Скоро след инцидента, Явор беше осъден по бързата процедура на 9 месеца пробация за хулиганска проява.

Рая Пеева, която също е актриса, пък остана до актьора с буен нрав. Тя дори защити половинката си след инцидента и заяви, че разказите за станалото са силно преувеличени и че двамата с Явор се обичат и продължават да са заедно.

Popular