Антония Петрова обяви името на сина си

Преди броени дни Антония и Ивайло Батинкови станаха родители за първи път.

Миската роди своя син навръх именния си ден – Антонов ден – но както бе отбелязвала и преди, детето няма да носи името Антон, нито негово производно. В профила си в Instagram, Антония качи снимка от изписването, с която разкри и как се казва най-новият член на семейството й.

На 17 януари – Антоновден, моят личен празник, със съпруга ми Ивайло Благовестов Батинков, получихме най-големия подарък в живота ни – първородният ни син! Роди се Благовест Ивайло Батинков: 3,600 кг, 53 см. Неописуема радост, щастие и гордост е това чудо, раждането на живот по естествен начин!“, написа Антония Петрова (вече Батинкова).

Антония Петрова се омъжи скорострелно след 3 месеца връзка

Съпругата на Ивайло Батинков е присъствал на раждането на сина си и я е подкрепял през цялото време, разказва тя. Мис България 2009 дори отправи апел към всички български бъдещи и настоящи майки: “Нека да раждаме децата си естествено! Природата го е измислила съвършено, а и всичко е възможно и се случва по най-добрия начин, когато се довериш на правилните специалисти. Пожелавам на всеки това най-велико щастие! Бог ни благослови, с Блага Вест – Благовест, нека Св. Антоний го закриля!“.

Popular