Антоанет Пепе разказва за развода и новата си връзка

Три месеца след като направи новата си връзка официална, Антоанет Пепе разкри подробности за промените в личния си живот.

Последното видео на влогърката най-сетне адресира новостите в живота й. Ето споделя, че разводът й с Филип, който те обявиха през октомври, вече е напълно финализиран.

Антоанет през сълзи призна, че целият процес е бил разбираемо тежък и неприятен.

Двамата вече имат нови партньори, което също съвсем очаквано е натоварило отношенията им. Но въпреки това днес двамата са успели да преминат през първоначалните препятствия.

Майката на две деца призна, че за да се справи с трудностите, се е обърнала към помощта на професионалист психотерапевт. Още повече – тя призовава последователите си да направят същото, без да се срамуват, когато чувстват, че имат тази нужда.

Новият приятел на Антоанет, както ви съобщихме през януари, е Филип Стоянов, известен като Филяка. Двамата създадоха и нов канал на име YouBe, за който Пепе също говори във видеото.

За сега новото влогърско дуо се харесва на феновете, макар и драмата около Филяка и разпадането на “Tipichno” все още да създава напрежение в социалните мрежи.

Междувременно новата връзка на датчанина Филип се приема много по-негативно от феновете на влогърката. Това го е принудило дори да направи профилите си в социалните мрежи затворени, за да предпази себе си и новата си половинка от обидните коментари.