Анджелина уволни бавачка, флиртувала с Брад

Изглежда бавачките са най-голямото зло за известните съпруги в Холивуд. Анджелина Джоли е поредната звезда, която се опари от чара на своята детегледачка.

Актрисата уволнила жената, която се грижела за шестте й деца, защото флиртувала с Брад Пит.

Първоначално Анджелина била очарована от професионализма и вниманието, с които жената се грижела за хлапетата им. До момента, в който разбрала, че жената флиртува с чаровния й мъж. “Очевидно бавачката твърде открито е флиртувала с него”, разкриват приятели на известната двойка.

Актрисата най-много се вбесила в момента, в който заварила бавачката да се върти около Брад, винаги когато той е около басейна. “Параноята я обзе още повече, когато тя го видя в кухнята, загърнат само с пешкир, след като си бе взел душ. А до него стоеше сияещата бавачка. За Анджи това бе капката, която преля чашата”, поясни още източникът. Те разкриват, че Джоли започнала да крещи на жената, а след това я уволнила.

Това не е първият случай, в който известните мъже залитат по своите детегледачки. Нека само споменем, че Дженифър Гарнър и Гуен Стефани се разделиха със съпрузите си именно заради изневяра с бавачката.