Анджелина Джоли за раздялата с Брад: “Чувствах се незначителна”

Актрисата говори за тъгата от раздялата и страха, причинен от здравословен проблем, които са я накарали да осъзнае каква късметлийка е да бъде жива.

След публичната раздяла с Брад и множеството премеждия в бракоразводния процес, Анджелина най-сетне може да каже, че се възстановява от емоционалната дупка, в която е попаднала преди четири години.

В скорошно интервю с френското издание “Le Figaro” Джоли разказва как развода и здравословните проблеми са я сринали тогава.

“Не можех да се разпозная. Просто не бях на себе си, бях станала по-малка. И макар външно да не ми личеше, се чувствах незначителна”, призна тя.

Въпреки това Анджелина потърсила начин да погледне по позитивен начин на случващото се с нея:

“Беше ми интересно да се свържа отново с това вътрешно смирение, което ни прави хора. На всичкото отгоре това се борех и със здравословни проблеми. Такива преживявани ни напомнят какви късметлии сме, че сме живи. Това е още един урок, който трябва да предам на децата си: за възможното завръщане към радостта от живота.

Актрисата всъщност намира най-голяма упора в децата си. Като отдадена майка на шест деца, тя откривала утеха в това да полага грижи за тях и така се чувствала полезна и обичана.

Брад Пит и Дженифър Анистън имат “неразрушима връзка”

“Щом станеш родител, ти вече не принадлежиш изцяло на себе си, а и на децата си”, допълва Джоли.

Затова и тя се притеснявала да приема роли, които дълго време ще я отделят от децата. Единствената причина да приеме да участва в продължението на “Господарката на злото” е, защото да заеме ролята на такъв силен персонаж й помогнало да се почувства по-уверена в себе си.

На рождения си ден Анджелина Джоли дари средства за борбата с расизма

Popular