Анджелина Джоли се завръща в “Господарка на злото”

Анджелина Джоли обмисля да се завърне на големия екран с продължението на лената с нейно участие от 2014 г. “Господарка на злото”.

В последните години тя се бе отдала основно на режисура и работа зад камера. Единствената лента, в която се изяви и като актриса, и като режисьор и сценарист, е “Край морето”, с участието на бившата й половинка Брад Пит.

В момента актрисата се готви да се превъплъти в ролята на феята Злодеида – роля, която й донесе доста голям успех сред по-младата аудитория.

Другото предложение, което Джоли обмисля е роля в адаптацията на книгата The Imperial Love Affair, в която се разказва за романса между Екатерина Велика и руския военачалник Григорий Потьомкин. Актрисата успя да придобие преди 2 години правата за филмиране на бестселъра на Монтефиоре. Най-вероятно Анджелина ще изиграе главната роля във филма.

Оказва се, че Джоли е по-амбициозна, отколкото си представяме, тъй като името й се свързва и с реализацията на още един филм – екранизацията на книгата на Клер Мали “Шпионинът, който ме обичаше”.

Какво се случва с живота на Анджелина след раздялата с Брад Пит и наистина ли ще се отдаде на политиката, четете в новия брой на списание JOY – вече на пазара!