Анджелина Джоли се сдоби с нов дом за 25 млн. долара

Анджелина Джоли вече е горд собственик на едно от най-известните и скъпи имения в Лос Анджелис – домът на известния режисьор Сесил Демил. 

Огромната къща се намира в Лос Фелис и според американските таблоиди актрисата я е купила за сумата от 25 млн. долара. Имението има шест спални и десет бани, басейн, фитнес, отделна къща за гости, фонтани, цветни градини и много други екстри. Къщата е построена през 1913 г. и е обявена за историческа забележителност, тъй като Сесил Демил е живял в нея до смъртта си през 1959 г.

Джоли ще живее в новия си дом заедно с децата си Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Нокс и Вивиън, противно на слуховете, че планира да се премести в Лондон. Наскоро тя започна да преподава в Лондонското училище по икономика и политически науки, но вероятно актрисата е решила, че завръщането й в Лос Анджелис ще е най-добро за децата, които ще могат по-често да виждат баща си Брад Пит.

“Фокусирали сме се върху семейството си,” сподели наскоро Джоли в интервю за Good Morning America. “Когато всичко това свърши, ще бъдем по-силни, защото сме решили да преминем през него като семейство.”

Джоли и Пит започнаха да разпродават общите си имоти скоро след като стана ясно, че се развеждат. В това число влиза имението им в Ню Орлиънс и шато Миравал във Франция, където сключиха брак през 2014 г.

Снимки: Profimedia