Анджелина Джоли се присъедини към Instagram с важно съобщение

Анджелина не можа да стои безучастно, докато трагедиите в Афганистан продължават, и даде платформа на хората, които загубиха гласа си.

Не са много известните личности, които все още не са се присъединили към Instagram, а тези, които го направиха наскоро, счупиха интернет с първите си публикации. Анджелина Джоли също се присъедини към тях, но го направи с по-различна цел – за да даде гласност на важен проблем.

Вчера тя създаде профила си и публикува първата снимка, която ни показва ръчно написано писмо до нея от тийнейджър в Афганистан. Думите на малкото момиче толкова са докоснали Анджелина, че тя потърсила най-бързия начин, по който да разпространи разказа й.

“Като други хора, които са отдадени да помогнат, аз няма да обърна гръб. Ще продължа да търся нови начини да помагам и се надявам, че ще се присъедините към мен”, написа в описанието под публикацията Джоли.

Още в първите часове след публикуването Анджелина натрупа милиони последователи, а думите на момичето започнаха да се разпространяват из всички кътчета на интернет.