Анджелина Джоли по спешност в болница

Докато Брад Пит се наслаждава на новата си любов, бившата му половинка Анджелина Джоли го закъса със здравето.

Актрисата е загубила съзнание в дома си и се наложило по спешност да бъде закарана в болнично заведение. След редица изследвания лекарите констатирали, че организмът на холивудската звезда е изтощен от недохранване – нещо, което е характерно за актрисата в последните години. Специалистите я предупредили, че ако не започне да се храни нормално и не намали стреса, здравето й ще пострада сериозно.

Източници разкриват пред сп. NW, че инцидентът е станал преди месец, но всички се постарали той да не стане обществено достояние.

Покрай развода с Брад Пит 42-годишната звезда преживява труден период и това се отразява на килограмите й. “През изминалите 10 години загубих майка си, направих си мастектомия, изследвах се за рак на яйчниците и заради високия риск от заболяване премахнах и детеродните си органи. Животът просто се случваше и светът ми се разпадаше. Това ни раздели с Брад – животът”.

Тежките изпитания, през които премина в последните години я накарах да изглежда плашещо слаба. Медиите в Щатите дори на няколко пъти писаха, че Джоли е развила анорексия. Това е и причината тя да носи предимно черни широки дрехи.

Снимки: Profimedia