Анджелина: “Майка ми е с мен през цялото време”

Анджелина Джоли никога не е крила, че покойната ѝ майка Маршелин Бертран е основната причина тя да се фокусира толкова много върху благотворителността, а сега актрисата споделя, че именно на нея се опитва да подражава, отглеждайки собствените си деца. 

“Чувствам връзка с майка ми винаги, когато погледна към децата си,” казва тя пред френското издание на Marie Claire. “Точно тогава най-много усещам нейното влияние върху мен. Начинът, по който аз отглеждам децата си много прилича на този, по който тя отгледа мен и брат ми.”
Майка ѝ Маршелин била почетена и на сватбата ѝ с Брад Пит, която се състоя този август. Преди да застанат пред олтара, Пит се погрижил в параклиса, в който се врекли един на друг, да има специално гравиран цитат, посветен на Бертран. Самата Анджелина пък носела пръстен с цвете, който бил нейн, а брат ѝ игла за вратовръзка с ангел от нейната кутия с бижута. 
“Майка ми беше мек човек, но ако трябваше, щеше да премести планини, в името на децата си. Това е нещото, на което се възхищавам в жените – този микс от нежност и сила,” завършва Джоли. 
Снимка: Profimedia

Доза вдъхновение от Анджелина Джоли
Любов като на кино: Брад Пит и Анджелина Джоли