Среща с Андрю Гарфийлд: Само ако сте правилната зодия

Всички ние, които сме обсебени от хороскопа, опитвайки се да избягваме хората, които не са правилната зодия или да се влюбваме лудо в тях, ако отговарят на изискванията, сега имаме още един съюзник. И това е Андрю Гарфийлд. Ами да, актьорът демонстрира, че е истински любител на астрологията.

Амелия Димолденберг, водеща на телевизионното шоу „Chicken Shop Date“, имаше възможността да пофлиртува с Гарфийлд. Тя не пропусна възможността и го покани на предстоящия си рожден ден, като даде възможност на актьора от „Спайдърмен“ да я попита коя зодия е.

Водещата сподели, че е Водолей, а Андрю сподели: „Аз съм Лъв, но луната ми е във Водолей. Ако вашият знак съвпада с нечий лунен знак, това е наистина страхотно.“

Е, изглежда, че Амелия Димолденберг спечели на фона на ожесточената конкуренция от дами, борещи се за сърцето на актьора и то благодарение на благоприятния си хороскоп.

Андрю Гарфийлд е истински фен на астрологията

Не знаем дали след това разкритие актьорът е поканил на вечеря водещата и дали е присъствал на рождения й ден, но сме сигурни, че нещата не са приключили тук.

Ако се върнем назад, ще забележим, че Алиса Милър /бивша приятелка на Андрю Гарфийлд/ е зодия Рак, но има луна в Лъв, докато Ема Стоун е Скорпион, а луната й е във Везни, но с асцендент Лъв.

Нямаме съмнение, че двете му връзки нямаше да започнат без тези съвпадения в астралните им карти.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Андрю Гарфийлд за социалния натиск да има деца