Заедно ли са Фийби Дайнвор и Андрю Гарфийлд?

Роди ли се нова звездна двойка в развлекателната индустрия? Очевидно това е на път да се случи. И, да, говорим за Фийби Дайнвор и Андрю Гарфийлд. Актьорите се срещат благодарение на общи приятели на афтър партито на събитието „GQ Man Of The Year Awards“. И изглежда между тях веднага пламва искра.

„Андрю и Фийби веднага се харесаха един друг, веднага имаше привличане. Сега двамата са неразделни, защото имат толкова много общи неща. Това не е флирт за една нощ. След като напуснаха партито заедно, те продължиха да се виждат и да се държат като истинска двойка“, коментира близък до звездите.

Двамата са официално необвързани от месеци. Припомняме ви, че Фийби се раздели с комика Пийт Дейвидсън през август 2021 г. след връзка, продължила само пет месеца. И оттогава не се е чуло нищо за нов предполагаем флирт.

Последната приятелка на Андрю, който има няколко извезстни бивши като Ема Стоун и Рита Ора зад гърба си, бе моделът Алиса Милър. Връзката им приключи миналия април след осем месеца заедно.

Афтър партито на „GQ Man Of The Year Awards“ се състоя в хотел Mandarin Oriental Hyde Park само преди няколко дни, в сряда, 16 ноември. Определено е прекалено скоро, за да говорим за сериозна връзка.

Андрю Гарфийлд винаги е казвал, че твърдо вярва в любовта от пръв поглед

Е, очевидно трябва да изчакаме потвърждение от самите звезди, за да разберем дали искрата между тях е истинска или не.

И все пак тайничко се надяваме да е така.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Андрю Гарфийлд за социалния натиск да има деца