Анастейша с една много смела фотосесия

Анастейша за пореден път показва, че е едно много смело момиче.

Поп дивата за първи път показва белезите, които са й останали след двойната мастектомия, която претърпя, в една много специална фотосесия за сп. Faulte.

Изпълнителката чува диагнозата рак през 2003 година и след успешно лечение, за дълго време е в ремисия. До 2013 година, когато тежката болест се завръща. Тогава тя е принудена да си направи двойна мастектомия. По време на операцията се налага да й бъдат премахнати мускули на гърба, за да се използват при изграждането на новите гърди. Вследствие на тежките интервенции тя има големи белези, които не е показвала досега.

Изпълнителката се съблече за новия брой на списание Faulte с причина. Тя иска да се чувства свободна и да не се притеснява, когато се покаже по бански на плажа.

Нервна съм за това, че ще позволя на хората да видят белезите, но искам да мога да отида на плаж и да не се притеснявам, че първите снимки ще са такива, които аз не съм позволила. Искам да бъда свободна и да не се тревожа за това какво мислят хората. Папараците могат да ме снимат и да кажат каквото си искат, но белезите са си мои и искам аз да съм тази, която ще ги покаже”, споделя певицата.

Ако първо ме бяха снимали параците и бяха разпространили снимките, аз щях да съм поставена в ситуация, в която трябва да се чувствам засрамена. Но разкривайки ги по този начин и по своя воля, сега се чувствам много силна”, добавя смелата Анастейша.