Ан Хатауей ще бъде поп звезда в новия си проект, наречен „Mother Mary“

Любимата ни актриса ще прегърне ново амплоа за следващия филмов проект на Дейвид Лоуъри – „Mother Mary“. Базирана на неговия сценарий, епичната поп мелодрама проследява поп звездата /Ан Хатауей/ и нейните отношения с емблематичен моден дизайнер /Микаела Коел/.

В допълнение към прекрасната работа на Дейниал Харт, поп продуцентът Джак Антоноф и Charli XCX ще създадат оригинална музика за филма.

„Mother Mary“ бележи трети проект на Лоуъри за A24, след „A Ghost Story“ от 2017 г. и „The Green Knight“ от 2021 г. Харт е работил с Дейвид Лоуъри по всичките му предишни начинания, включително дебюта му „St. Nick“ и „Ain’t Them Bodies Saints“.

Ще видим Ан Хатауей и във филма „The Idea of You

Проект, който се твърди, че черпи вдъхновение от бившия член на One Direction – Хари Стайлс. Актрисата ще влезе в ролята на майка, която се влюбва силно в младо момче, участващо в момчешка бой банда, след случайна среща.

Освен това, Ан Хатауей участва и в адаптацията „Eileen“, чиято премиера бе на филмовия фестивал Sundance, по-рано тази година.

След ролята си в „Black Panther: Wakanda Forever“, Коел съвсем скоро ще се появи и в „Mr. and Mrs. Smith“ на Доналд Гловър за Amazon. Актрисата е най-известна с участието си в сериала, спечелил Еми, „I May Destroy You“, който проследява пътуването на млада дама, преминала през ада на сексуалното насилие.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Всички говорят за селфито на Ан Хатауей