Американски прелести: Дженифър Лоурънс без дрехи за VOGUE

Дженифър Лоурънс отново изгрява на страниците на VOGUE. Този път поводът е най-важният брой в годината – септемврийският.

А за списанието той е и юбилеен, тъй като с него то празнува своята 125-а годишнина.

За целта главната редакторка Ана Уинтур кани някои от най-талантливите фотографи на нашето време, сред които Ани Лейбовиц, Инез и Винуд, Брус Уебър, а също и художникът Джон Кърин, да представят красотата на Лоурънс през своите очи в четири различни корици. “Американска красота” е темата на броя, а кой по-подходящ от любимката на нацията, за да го украси?

По-интересен обаче е един от кадрите, съпътстващи интервюто на Дженифър. На него актрисата позира без дрехи, но в стратегическа поза. А в откровения си разговор с VOGUE говори за всичко: от скандала с хакнатите й голи снимки до новия си филм “Mother!” и романтичните си отношения с режисьора му Дарън Аронофски. 

Двамата работят заедно по лентата и вече са заедно повече от година. “Между нас имаше някаква енергия… Аз имах някаква енергия към него,” казва актрисата, която по принцип рядко коментира личния си живот. “Не знам как се е чувствал той. Когато гледах филма отново си припомних колко е брилянтен. През последната година обаче имам отношения с него като човек. Преди съм имала връзки, в които се чувствах объркана. С него никога не съм объркана.