Амбър Хърд отказа детектор на лъжата

Амбър Хърд не се притесняваше да говори за побоя, който Джони Деп й е нанесъл. Сега обаче тя отказа да се подложи на детектор на лъжата.

Делото за развода на актьорите е насрочено за 17 юни. Адвокатите на Деп заявяват, че Амбър е отказала и да се изправи пред съда, за да даде показания под клетва.

“Тя и нейни представители хвърлиха много усилия и прахосаха много време, за да разкажат пред медиите за случилото се. Сега дойде времето да направят това пред съда. Но тя отказва да предостави документи, които биха потвърдили думите й, а и отказва да отговаря на въпроси под клетва“, разкри защитникът на актьора.

От своя страна Хърд обяснява, че й трябва повече време, за да успее да събере всичките документи, които от защитата на Деп искат. Тя заявила, че й трябват минимум две седмици.

Амбър Хърд подаде молба за развод с Джони Деп в края на май. Това бе изненада за всички, тъй като двамата бяха женени едва от 15 месеца и изглеждаха щастливи. Само седмица след това, актрисата обвини Джони в домашно насилие и дори показа снимки, на които личат синини. Мнозина я обвиниха, че тя лъже, за да вземе по-голяма издръжка. Каква е истината, ще излезе в съда!