Амбър Хърд дарява милионите от развода с Деп

Амбър Хърд е категорична, че ще даде всичките 7 милиона долара от споразумението за развод с Джони Деп за благотворителност.

Тя направи официално изявление, в което обясни, че ще раздели сумата между Американското сдружение за защита на гражданските права, конкретно за предотвратяване на насилието над жени, и Педиатричната болница в Лос Анджелис, където е работила като доброволец.

“Както е описано в ограничителната заповед и споразумението за прекратяване на брака ми, аз лично никога не съм се интересувала от парите, с изключение на факта, че бих могла да ги даря за благотворителност. Затова го правя с надеждата да помогна на тези, които нямат възможността да се защитят сами”, обяснява Хърд.

Въпреки изказването на блондинката мнозина заявиха, че не вярват тя да дари сумата. Когато избухна скандала между Джони и Амбър и обвиненията й в домашно насилие, всички заподозряха, че актрисата прави всичко възможно, за да получи по-голяма сума от звездата от „Карибски пирати“.

В крайна сметка двамата постигнаха съгласие за развода си и Амбър получи 7 милиона долара за 15-месечния й брак с актьора.