Аманда Сейфрид с ново гадже

Аманда Сейфрид има ново гадже и това е бившият на Дрю Баримор – актьорът Джъстин Лонг.

Според слуховете двамата са заедно от няколко седмици. Близък до актьора обяснява, че Джъстин е много дискретен за личния си живот. Но вече се знае в Холивуд, че той се вижда с Аманда.

“Двамата започнаха да излизат наскоро и все още не знаят накъде ще отидат отношенията им”, допълва той. И разкрива, че новата двойка има сходно чувство за хумор.

Очевидец пък издава, че на премиерата на филма “Лавлейс” на 30 юли, където Аманда е в главната роля, тя и Джъстин са били неразделни. “Джъстин дойде сам и остана близо до нея цялата нощ, но не искаше да бие на на очи”.

Актьорът Джъстин Лонг е новото гадже на Аманда.

Това не е единственото доказателство за любовта между двамата актьори. 35-годишният Джъстин се обясни на Сейфрид в Twitter на 10 август: “Нямам достатъчно прилагателни в речника си, за да опиша безстрашната трансформация на Аманда в “Лавлейс”.

Предишните гаджета на Аманда и Джъстин отново бяха актьори. Миналото лято 27-годишната блондинка излизаше с актьора от “Декстър” Дезмънд Харингтън. Преди това пък е имала връзки и с колегите си Доминик Купър и с Джош Хартнет. Лонг пък беше гадже на Дрю Баримор между 2007 и 2010 година.

Снимки: Profimedia

Аманда Сейфрид защити порното