Амал Клуни показа бременно коремче

Съпругата на Джордж Клуни – Амал, за първи път показа бременното си коремче.

Това се случи на червения килим на церемонията за кино наградите “Сезар”, която се състоя снощи в Париж. Двойката се появи на наградите, където актьорът получи почетния приз.

Бременната Амал блестеше в дълга бяла рокля по тялото, леко разкроена с бели и сиви акценти по края и разголена горна част, която откриваше перфектно оформените й рамене. Тоалетът е специално изработен за госпожа Клуни от Atelier Versace.

Самият Джордж през цялата вечер не се отдели от своята любима, като се опитваше да я предпази от любопитството на папараците и феновете и на моменти дори изглеждаше леко притеснен. Изключение направи единствено качването му на сцената, за да получи почетния си “Сезар” от своя френски колега Жан Дюжарден.

“Много сме щастливи и страшно развълнувани. Ще бъде едно голямо приключение. Очакваме ги с широко отворени обятия”, заяви актьорът в интервю за френско предаване в началото на тази седмица. Двойката е в очакване на момче и момиче, които трябва да се появят на бял свят през юни. Новината разкри майката на актьора – Нина.

По време на церемонията, награда “Сезар” за “Най-добър филм” взе ленатата “Тя”. Звездата в него – Изабел Юпер, пък бе обявена за “Най-добра актриса”. Наградите за “Режисура” и “Най-добър актьор” отидоха съответно при Ксавие Долан и Гаспар Юлие за “Това е само краят на света”.

Снимки: Profimedia