All the single ladies: Адриана Лима отново е сама

Топ моделът на Victoria’s Secret и писателят с турски произход започнаха да излизат през лятото на 2017-та година, въпреки че малко преди това Адриана Лима заяви, че си взима почивка от мъжете.

На прощаване с Адриана Лима

Само преди два месеца, бразилската красавица слезе от модния подиум и според някои слухове, причината бе евентуална бременност, но имайки предвид скорошната новина за раздялата й с Метин Хара, тази мълва се оказва безпочвена.

Въпреки че се оттегли от света на модата, Адриана продължи да се снима в реклами, а само преди дни се качи отново на подиума за шоуто на Maybelline в Ню Йорк. Освен да поддържа кариерата си, бившият ангел се зае да тренира още по-често, като повечето пъти я придружаваше именно Метин. 

Eat Like An Angel: Диетата на Адриана Лима

37-годишният модел очевидно е решил да преобърне живота си и тази промяна включва и раздялата й с Метин, твърди източник пред People. Все още не е ясно каква е точната причина двамата да приключат връзката си, но най-върлите фенове на Адриана забелязаха, че последната им обща снимка е качена през октомври и още от тогава се разнесоха слухове за раздялата им.

Fashion GalleryPopular