Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър се местят в Португалия

Актьорската двойка Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър е решила да се установи в Лисабон, Португалия.

Двамата неизбежно прекарват повечето време на път, така че това им изглеждало подходяща среда, където да се преместят. Алисия е израснала в Швеция, докато Майкъл в Ирландия. Двамата искали място, където историята “да говори” от всеки ъгъл.

Викандер разкрива, че Лисабон много им напомнял на любимия Уилямсбърг – един американски град от миналото с шикозните малки ресторантчета и магазини. “А и Мадона се премести там”, допълва актрисата.

Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър на меден месец в Италия

Викандер украси корицата на новия, мартенски брой сп. VOGUE. “Чувствам, че съм по-щастлива и изпълнена, отколкото някога съм била. Щастливото и удовлетворяващо отношение говори много за личния ми живот”, казва Алисия.

Алисия Викандер каза “да” на Майкъл Фасбендър

Тя за първи път говори и защо двамата решават да се оженят тайно. “Не става дума за тайна. Просто избрахме няколко неща, които решихме да запазим лични.” Алисия и Майкъл сключиха брак в Ибиса през есента на миналата година. Двамата събраха само най-близките си приятели и роднини и отпразнуваха събитието цял уикенд. Актьорите се влюбиха по време на снимките на филма “The Light Between Oceans” през 2014 г. Те не крият отношенията си, но рядко говорят за тях.