Алиша Силвърстоун с космическа сума за издръжка

Въпреки огромната издръжка, Алиша е открила начин да се измъкне от плащането.

В началото на тази година стана ясно, че Алиша Силвърстоун и Кристофър Джареки се разделят след 20 години връзка, 13 от която са били женени. Причината за развода им не бе оповестена публично, но според техни близки, пътищата им са се разделили и двамата са приключили отношенията си по взаимно съгласие.

Зрялата им раздяла обаче няма нищо общо с уловията от предбрачното им споразумение. Според него, Алиша е длъжна да изплаща месечна издръжка на Кристофър и то за сумата от 12 000 долара. 

По принцип актрисата би трябвало да спре да “издържа” своя бивш съпруг когато той сключи нов брак, но Алиша се е погрижала да спре кранчето на парите много по-рано от това.

42-годишната Алиша е добавила специална клауза в споразумението им, която гласи, че тя ще спре да плаща издръжката, ако Кристофър започне нова връзка от 5 месеца до 1 година след развода. 

По този начин бившият й съпруг няма да може да се възползва от огромната сума и паралелно с това да се наслаждава на нови отношения с друга жена. Колкото до попечителството на сина им, двамата нямат никакви разногласия. 

Popular