Алиша Кийс и силата на музиката да ни преобрази

В ново интервю певицата говори за музиката, за тревожните мисли и проблемите със самочувствието.

“Няма да се върна към 20-те си години дори някой да ми плати да го направя”, заявява Алиша. “Беше най-лошият период от живота ми. Толкова отчаяно исках да се впиша. Бях сляпа, зависима към мнението на другите, бях толкова несигурна.”

Певицата, която днес е на 39 години, вярва, че с времето ставаме по-добри версии на себе си и разчупва представите за живота след 30-те.

Това, което е направило преживяването й като двадесетгодишна толкова неприятно, била самата музикална индустрия. Заради успеха си на ранна възраст с хитове като “Songs in A Minor” тя трудно е свикнала със славата.

Единственото, което й помагало да се справя, била музиката. Тя е известна с много песни, които говорят за силата на жените и самоувереността като “Girl On Fire” или “A Woman’s Worth”. Но всъщност Кийс признава, че е написала всяка една от тях, когато се е чувствала най-слаба.

“Няма нито едно такова парче, което да съм написала и да съм вярвала в текста. Пишех ги, когато имах нужда да се мотивирам да изляза от периода на несигурност”, признава изпълнителката и майка на две деца.

Алиша Кийс разкрива тайната на сияйната кожа, която не се нуждае от грим