Алисия на вечеря с Ники и Валери

Очевидно Алисия е запазила добрите си отношения с двамата си бивши партньори – Ники Михайлов и Валери Божинов.

Певицата е била на вечеря с двамата футболисти, както и със сина си Валери-младши. Срещата се случила след мача на отборите на България и Италия в събота вечер.

Доказателство за това е снимка, която тя направила на тримата мъже. Това е поредният кадър, който успя да взриви мрежата. Миналата седмица Ники и неговият съотборник в националния отбор по футбол публикуваха друга снима, на която са заедно. По този начин тримата доказаха думите си, че нямат никакви отрицателни чувства един към друг. Още повече, след като Божинов се раздели с Николета Лозанова.

От общия кадър на малкия Валери с двамата, става ясно, че той се чувства доста уютно в компанията на Михайлов. Все пак доскоро детето прекарваше повече време с него, отколкото с баща си.

Според очевидци, които са били в същото заведение в този момент, четиримата са се забавлявали много. А според запознати това хич нямало да се понрави на Николета, която недолюбва певицата. “Просто иска да натрие носа на Ни Ло, задето й го открадна преди време”, коментират фенове.