Александър Скарсгард и Марго Роби – новата звездна двойка?

Русата красавица Марго Роби, чиято звезда изгря миналата година в лентата “Вълкът от Уолстрийт” очевидно е намерила своята звездна половинка, в лицето на Александър Скарсгард. 

Скарсгард, който завладя сърцата на много жени с ролята си на вампира Ерик в “Истинска кръв”, в момента представя нов филм на фестивала Sundance в Ню Йорк. Двамата се засекли на събитие, където Роби присъствала, заедно с колегите си Крис Пайн и Чиуетел Еджиофор. Според очевидци, Александър и Марго си тръгнали заедно, като продължили партито на още две места, като не се отделяли един от друг. 
На потенциалната звездна двойка тепърва им предстои да играят във филм заедно. Лентата “Тарзан”, в която Скарсгард ще изпълнява главната роля, а Роби – тази на неговата любима Джейн, ще излезе през 2016. Напоследък Александър не може да се похвали със сериозна връзка, но затова пък беше свързван с доста свои колежки. 
От своя страна Марго имаше връзка с асистент режисьора Том Акърли, като двамата последно бяха забелязани заедно през ноември миналата година. 
Снимки: Profimedia