Александър Алексиев предложи на Яна Титова след 11 години връзка

Вече са избрали датата за сватбата.

Алек Алексиев е паднал на едно коляно след над 10 години връзка с Яна Титова. Това стана ясно от общото им интервю с дъщеря им, Ая, пред bTV. 

Щастливото събитие се е случило в чужбина, на специално за двойката място, разкрива актьорът от “Доза щастие”. Споделя, че дълго време не е искал да пристъпи към тази важна крачка – до такава степен, че всички приятели и дори бащата на бъдещата булка са се шегували с тях.

Въпреки това, когато дошъл моментът, предложението е било точно такова, каквото е трябвало да бъде. “Направи го по перфектен начин за мен. Пръстенът е точно такъв, какъвто си го представях”, споделя Яна.

Вече са избрали и датата за сватбата, макар и да не е уточнена годината – 18 август, а причината да е фиксиран точно този ден е, защото всяка година избират точно него, за да започнат летуването с приятели на къмпинг.

Яна и Алек са заедно от около 11 години и вече имат две деца – Ая, на седем години, и Хана, на две години. Голямата им дъщеря вече редовно се снима във филми, редом с родителите си, а най-скорошният й проект е “Татковци”, режисиран от майка й.

Popular