Алекс Родригес: “Благодарен съм за последните пет години”

Четири месеца след раздялата Алекс Родригес се фокусира върху семейството си.

В ново интервю бившият бейзболист споделя, че се чувства благодарен за връзката си с Дженифър Лопес, но сега е решил да се фокусира върху семейството си.

“Имах пет години невероятен живот и връзка. С дъщерите ми научихме толкова много”, споделя той пред Entertainment Tonight. 

Алекс и момичетата му, Наташа, на 16 години, и Ела, на 13, живееха заедно с Дженифър Лопес и нейните деца, Ем и Макс, през по-голямата част от връзката на звездите. Според близки на бившата двойка раздялата им е била най-трудна заради децата им, защото и двете семейства са се привързали помежду си през годините.

Дженифър Лопес изтри напълно Алекс Родригес от живота си

“Имаме възможността да вземем всичко, което сме преживели до сега, и да продължим нататък с мисълта, че сме благодарни за последните пет години, сега да видим как да направим следващите пет още по-добри с уроците, които сме научили”, споделя още Родригес.

“В момента се чувствам добре. Благодарен съм, а сега гледам напред. Най-вече, за да видя как момичетата ми ще продължат да се развиват.”

Дженифър и Алекс обявиха, че се разделят след повече от четири години връзка през април. Двамата се сгодиха през 2019 година, но заради пандемията многократно се наложи да отменят сватбата.

Бен Афлек и неговата дама в бяло