Алекс Богданска остана без Instagram

Моделът Алекс Богданска-Петканова се оплака, че личният й профил в Instagram е бил закрит.

Тя сподели във Facebook за неприятната случка. “Instagram профилът ми беше изтрит! Нямам мейл, нито обяснение защо се е случило. Парадоксът в момента е, че официалният ми профил, не съществува за сметка на няколко фалшиви такива, които продължават да се представят за мен, заблуждават хората и последователите им набъбват главоломно!”, споделя Алекс.

Алекс Богданска разкри диетата си за перфектна форма

Запознати разкриват, че причината за закриването на страницата са купени лайкове и почитатели от страна на модела. Това най-вероятно е предизвикало недоброжелатели да я докладват пред администраторите на приложението, за да се стигне до този неприятен момент.

Алекс и Дани Петканови: “Вече сме напълно самостоятелни”

Алекс споделя, че няма да си прави нов профил. Тя апелира към тези, които се представят за нея, да спрат навреме. “Съвет: не градете живота си на чужд терен (соц. медии), защото няма гаранция, че един ден няма да ви отнемат всичко, в което сте инвестирали време, внимание и енергия. А сега използвайте телефона си по предназначение и се обадете на някой скъп за вас човек, вместо да си качите ново story в Instagram”, казва още Богданска.