Алекс Богданска и Дани Петканов с тайна мисия във “ВИП Брадър”

Новият сезон на “ВИП Брадър” стартира снощи. Риалити шоуто тази година е посветено на любовта. В къщата влязоха две влюбени булки и една бивша двойка.

В Къщата се срещнаха Алекс Богданска и Даниел Петканов, които се разделиха със скандал преди година, след като той разкри, че любимата му е изневерила, а той е разбрал за това, разглеждайки телефона й. Двамата имаха тайна мисия – да съберат две сродни души в лицата на Сашка Васева и Алфредо Торес, които се включиха в шоуто малко по-късно.

Голямата звезда на “ВИП Брадър” до този момент се очертава естрадната прима Маргарита Хранова. В Къщата влезе и още една фолк звезда – Мария, която с охота прие задачата да мие чиниите, защото не умее да готви. Разбира се, няма как шоуто да мине и без върл противник на чалгата, а това този път е певицата, автор и дизайнер на бижута Ваня Щерева.

Две булки също се включиха в шоуто – “Мис Силикон 2013” Джулиана Гани, която се омъжи само преди две седмици, и диетоложката на холивудските звезди Енджи Касабие, която се омъжи в края на миналия септември за “Мистър Ливан 2014” Рабих ел Зейн. Той обаче не можа да я изпрати, тъй като майка му е била приета по спешност в болница. Енджи обясни, че най-вероятно ще отпразнува първата годишнина от сватбата си в Къщата. Тя сподели, че ще има проблем да спи в една стая с други мъже, тъй като би последвал развод.

Дизайнерката Меги Каканашева-Мегз, главния редактор на списание “Love style” Антон Стефанов, футболиста и двойник на Роналдо Даниел Златков, шеф готвача Борис Петров, музиканта Дани Милев, Тото от група СкандаУ и бизнесмена Цветелин Маринов-Цуни са само част от останалите звезди, които се включиха снощи в шоуто. Остават обаче още двама, които ще се присъединят тази вечер. Според запознати това са Николета Лозанова и Ники Михайлов.