Алек Болдуин проговори за сватбата на Джъстин и Хейли

Алек Болдуин потвърди, че племенницата му Хейли е сключила брак с Джъстин Бийбър миналата седмица. “Те тъкмо се ожениха и не знам какво става,” заяви той по време на наградите Emmy.

Това малко обърка феновете на звездите, тъй като самата булка по-рано отрече тези твърдения. Тогава моделът написа: “Разбирам откъде идват спекулациите, но все още не съм омъжена!” Според източник на People Хейли все още не се смятала за омъжена, докато не мине и сватбената церемония.

Джъстин Бийбър се съветва за брака с Алек Болдуин

Оказва се, че двойката е сключила граждански брак, без много шум и гости. Хейли и Джъстин бяха заснети да излизат от съда в Манхатън, от който трябваше да си вземат брачното свидетелство. “Те отидоха и го направиха, без да се вслушват в никого. По-късно ще вдигнат голямо празненство пред Господ и близките си,” коментира източник пред сп. People. Източниците допълниха, че пищната сватба ще бъде в имението на Бийбър в Онтарио и то в най-скоро време.

It’s over, Джъстин Бийбър е женен

Джъстин и Хейли се ожениха само два месеца, след като обявиха годежа си. Те имаха кратка връзка през 2015-2016 година с доста събирания и раздели. Двамата възобновиха отношенията си през юни тази година, а на 7 юли се сгодиха.