Алек Болдуин чака четвърто дете

Актьорът Алек Болдуин ще става баща за четвърти път.

Той се сдоби със син едва преди девет месеца и неговата съпруга Хилария е в очакване на следвашата им рожба. Това ще е третото дете за фамилията. Алек и Хилария има и дъщеричка Кармен Габриела, която вече е на 2 годинки. Освен двете си деца от настоящата си съпруга, актьорът има и 20-годишна дъщеря от брака си с Ким Бейсинджър – моделът Айрланд Болдуин.

Сега двойката се похвали, че е в очакване на още едно момченце. Инструкторката по йога се похвали със снимка в профила си в Instagram. На нея с Алек се целуват на улицата, а Хилария държи синьо плюшено мече.

“Айрланд, Кармен, Рафаел, Алек и аз с вълнение споделяме с Вас, че семейството ни ще се увеличи с още един член. През есента очакваме момченце”, обяснява бъдещата майка, която очевидно още е в началните месеци на бременността си.

През миналата година пък гордият татко призна, че “умира да има още едно дете” с Хилария. “Обичам жена си повече от всичко. Обичам семейството си и съм много щастлив, никога не съм бил по-щастлив. Дължа всичко на жена си”, коментира тогава актьорът.