Албумът, в който Селена Гомес си казва сбогом с една любов

Селена признава, че записването на този албум е било голямо емоционално изпитание за нея.

Албумът Rare най-сетне е достъпен за слушане и всяка една от песните, които са включени в него, е посветена на Джъстин Бийбър. В този случай няма място за съмнение – текстовете говорят сами.

Например в песента “Cut You Off” тя пее “Трябва да отрежа тази тежест, която нося вече 1460 дни”, намеквайки за четирите години, които е прекарала във връзка с Бийбър.

Песните обхващат всеки един период, през който певицата е преминала през последните две години. В друга песен “Vulnerable” пък описва чувствата й веднага след раздялата и разказва за “вярата и това колко е трудно да простиш на някого”, както самата тя разясни пред iHeartRadio.

Какво си купиха Селена Гомес, Кейти Холмс и Пипа Мидълтън от MANGO

И понеже песните обхващат толкова тежък за нея период, Селена споделя, че е било трудно да запише албума. “Беше кошмар, но по най-добрия начин. Преди две години смятах, че съм готова. Бях събрала тези красиви песни и не си спомням половината от тях, защото се променяха и подобряваха с всяка година. Но след това нещо драстично ми се случи и не можех да продължа”, разказва изпълнителката. “Изведнъж обаче започнах да гледам на преживяването като на нещо много по-голямо, възможност да се възстановя и това промени албума”.

Упражнявал ли е Джъстин Бийбър “тормоз” спрямо Селена Гомес?