Адел за развода: “Бях засрамена. Чувстваш се сякаш си се провалил”

Малко преди голямото й интервю с Опра Уинфри, Адел сподели още за емоциите, през които е преминала, докато е била извън обсега на публичното внимание.

Вчера Rolling Stone публикуваха интервю със звездата на корицата от последния им брой – Адел. В него певицата разказва повече за преживяванията, които са се превърнали във вдъхновението й за новата музика.

Албумът, който очакваме следващата седмица, е бил толкова труден за записване, че преди да се отправи към студиото й се налагало да посещава понякога за цели шест часа терапевта си. Но си е заслужавало – “Наистина това ме освободи”, споделя тя.

“Бях много тъжна. А после толкова много хора, които аз не познавах, знаеха, че не успях да накарам брака ми да сработи – това ме съсипа. Бях засрамена. Никой не ме е карал да се чувствам засрамена, но се чувстваш сякаш си се провалил”, разкри още Адел.

“Не познавах себе си наистина. А мислих, че се познавам. Не знам дали беше, защото преживях своето завръщане на Сатурн или защото бях се отправила към 30-те, но просто не харесвах себе си вече”, обяснява певицата и споделя, че смята това за една от причините бракът й да се провали.

Сред развода 33-годишната изпълнителка признава, че се е хвърляла към всяко преживяване, което е смятала, че ще й помогне да се справи с тревожността. Такива са били и посещенията й във фитнес салона. “Помислих си, че щом мога да трансформирам силата и тялото си така, със сигурност ще мога да направя същото и с емоциите и мозъка си и вътрешния си свят. Това ме мотивираше”.

Очакваме повече по темата Адел да разкрие пред Опра в интервюто си тази неделя. Към момента Уинфри е споделила само малка част от интервюто, в което певицата разказва как е написала песента “Hello”: