Адел си почива от музиката, за да учи

Адел планира нова пауза от музиката след тази от 2016 г. По време на Q&A с фенове, организиран за промоцията на видеото към „I Drink Wine“, излязло в последните часове, 34-годишната певица разкри, че няма никакво намерение да се заеме със създаването на нов албум, а дори напротив, иска да се запише в университет.

„След Лас Вегас искам да завърша английска литература“, започна изпълнителката на „Hello“, имайки предвид резиденцията, в която ще изнесе концертите си в Невада от 18 ноември до 25 март 2023 г., общо 32 на брой.

Адел мечтае да учи

„Ако не бях успяла да пробия в света на музиката, мисля, че щях да стана учител по английска литература“, продължи певицата, заявявайки за първи път, че иска да посвети по-голямата част от 2025 г. на учене, за да може да получи своето образование в най-кратки срокове.

„Чувствам, че използвам страстта си към английския в това, което правя, и въпреки че знам, че една диплома не би ми послужила, за да си намеря работа, бих искала да отида в университет, бих искала да получа този опит“, добави изпълнителката.

„Няма да ходя в университет физически, но ще го правя онлайн и с преподавател“, това е планът ми за 2025г.“ заключи певицата, която наскоро се завърна в светлината на прожекторите с новия си албум „30“, издаден след дълъг период на пауза.

През последните години изпълнителката на „Rolling in the deep“ се посвети на сина си Анджело, който вече е на десет години. Освен това тя преживя и тежък развод с бившия си съпруг Саймън Конеки, с когото се раздели през 2021 г. Но от тогава звездата е повече от щастлива, благодарение на новата си любов с американския спортен агент Рич Пол, с когото е заедно повече от година.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Адел с музикално видео към „I Drink Wine“