Адел се сбогува със сцената

Едва ли някой може да сбърка гласа на Адел, който я изстреля на върха на славата в последните години. И напук на схващането, че като си най-актуален, трябва да твориш нови и нови неща, тя реши да прекрати с участията.

В последните 15 месеца Адел е на световна обиколка в подкрепа на албума “25”, а билетите се разпродават за броени часове. Последният етап от него предвижда гастроли в Лондон, като финалният и концерт ще се проведе на стадион “Уембли” на 2 юли. Това ще бъде и последната й изява на живо.

Певицата обяви, че спира с изявите и реши да го направи лично и по старомодния начин… с бележка, написана на ръка, която е била прикачена към програмата на концертите й. “Турнетата не ми пасват добре. Аз съм истинска домошарка и се радвам много на малките неща. Плюс това драматизирам и имам ужасни истории по време на турнетата. Засега е това!“, написа певицата до своите почитатели.

Тя загатна за решението си още по време на концерт в Оуклънд, Нова Зеландия. Тя разкри тогава, че има фобия от огромни тълпи, която с годините се е влошила.