Адел потвърди, че се е омъжила

След месеци на спекулации, Адел най-сетне призна, че се е омъжила за своя приятел Саймън Конеки.

Това се случи по време на концерта й в Бризбейн, Австралия. Докато бе на сцената, певицата споделяше за емоциите покрай хита й “Someone Like You” и момента, в който за първи път го е пуснала на своите близки.

“Можех да видя в очите им, докато я слушаха, че им напомня за нещо или някой. Това исках да си спомня – как се чувствах в началото на взаимоотношението, което вдъхнови този запис. Защото колкото и лоша да е една раздяла, колкото и горчива, ужасна и объркваща да е, това усещане, когато за първи път се влюбиш в някого, е най-хубавото на света. Пристрастена съм към това чувство. Очевидно вече не мога да го изпитвам, защото сега съм омъжена. Намерих следващия човек“, каза тя.

Адел и Саймън са заедно от 2010 година. Двамата имат момченце – 4-годишния Анджело. Те се сгодиха през октомври, а техен близък сподели, че сватбата ще се състои покрай коледните празници. Певицата неволно се изпусна, че е омъжена, наричайки Конеки „моят съпруг“, но сега за първи път ясно заяви, че двамата са сключили брак.

Снимки: Profimedia