Адел отговаря на 73+22 въпроса пред Vogue

Най-сетне певицата се включи в известната поредица на модната библия, но избра да го направи по свой начин.

Кои са най-щурите слухове, които е чела за себе си, как си спомня счупването на награда “Грами” през 2017г., кои са любимите й песни от новия албум, как майчинството я е променило и много още – Адел най-сетне се изправя пред камерата на Vogue, за да разкрие множество детайли от личния си живот в популярната поредица на изданието със 73 въпроса.

Тя обаче реши да промени формата и да отговори на цели 95, като феновете й откриха смисъла в това число като сбора между всичките й албуми до сега – “19”, “21”, “25” и “33”.

По време на интервюто открадваме и специален поглед в нейния дом в Лос Анджелис и красивата й градина, която носи настроението на Англия.

Въпросите, на които отговаря, са както забавни и лековати, така и искрени и разкриващи много за нея. Новите песни в албума на Адел “33” все още умеят да я разплачат, но коя е песента, която тя е записала най-лесно някога? Отговорът, който тя дава е “Remedy”, защото е посветена на сина й.

Интересно бе да чуем мнението й и за принц Уилям и принц Хари, когато я попитаха кой от двамата избира в играта “This or that”. Нейният отговор бе принц Хари.

Вижте какво още сподели певицата, като изгледате видеото по-долу:

Popular