Адел отдаде почит към жертвите в Брюксел

Адел бе сред звездите, които отдадоха почит към жертвите на терористичните атаки в Брюксел, при които загинаха 35 души, а над 250 бяха ранени.

Това се случи по време на концерта й вчера в O2 Arena в Лондон. Певицата призова света да се обедини и да покаже повече солидарност. “Всички сме тук по една и съща причина. Надявам се, че всички вие сте дошли, за да ви забавлявам. Аз съм тук, за да го направя. Така че всички сме обединени и това ни прави много по-добри от тези скапаняци. Вие сте сами, скапани аутсайдери!”, обърна се тя към атентаторите. Всъщност, оригиналната дума, която тя използва бе “f**kers“.

Певицата помоли публиката си да извади запалките и да светне с мобилните си телефони в знак на съпричастност към невинните жертви и изпълни кавъра на песента Make You Feel My Love на Боб Дилън.

“Искам да почувствам любовта ви към Брюксел. Мисля, че никога тази песен не е ставала част от живота ми по този начин. Мисля, че се получи красиво“, коментира Адел след изпълнението си. Вижте видеото тук: