Адам Ливайн показа бременната си половинка

Секссимволът Адам Ливайн скоро ще се сдобие с наследник и сияе от щастие.

Той до момента не е коментирал щастливата новина, но потвърди, че семейството му се увеличава, споделяйки кадър на своята бременна съпруга – Бехати Принслу.

На снимката, която той публикува в социалната мрежа Instagram, моделът е по червен бански от две части, шапка с логото на баскетболния тим “Лейкърс” и малкото й коремче вече си личи. “Моите двама любими фена на “Лейкърс”, коментира отдолу фронтменът на Maroon 5. “Двойката е на седмото небе от щастие, но искаше да мине малко време преди да кажат на всички – това е личен въпрос”, разкри източник пред сп. People.

Новината, че Адам и Бехати ще стават родители, стана ясна през месец март. Моделът намекна за щастливото събитие със серия от кадри, на които се вижда нарастващото й коремче, а миналия понделник се появи с рокля, подчертаваща талията й. Бъдещата майка също призна за бременността си, публикувайки рисунка на бременна жена.

Това ще бъде първото дете и за двете звезди, които се ожениха през 2014 година. Засега музикантът не е коментирал въпроса, но малко след сватбата заяви, че иска много наследници. “Искам да имам 100 деца. Искам да имам повече деца, отколкото е социално отговорно”, заяви Адам преди две години.