Адам Ливайн и Бехати Принслу посрещнаха своето трето дете

Новината бе разкрита от списание „People“. Припомняме ви, че през септември 34-годишният модел обяви бременността си, като разкри наедрялото си коремче в профила си в Instagram. До момента двойката не е коментирала подробности около раждането.

След двегодишна връзка 43-годишният певец и любимата му се ожениха през 2014 г. в Мексико. Няколко години по-късно те посрещнаха двете си дъщери, Дъсти Роуз и Джио Грейс.

„Винаги сме знаели, че искаме второ дете. Но все още иска да имаме пет деца. Толкова много искаме голямо семейство, но кой знае какво ще стане?… Живеем ден за ден, не бързаме, каквото трябва, ще се случи“, заяви Бехати Принслу.

Адам Ливайн се превърна в обект на силни критики

Не може да пропуснем да споменем и аферата му със Съмнър Стро. Слухове, които по-късно бяха потвърдени от самия Адам Ливайн в дълго извинително съобщение: „В момента се говори много за мен и искам да изясня нещата. Направих грешка, като флиртувах с някой, различен от жена ми… Никога повече няма да го направя. Поемам пълна отговорност“, написа той в story в Instagram.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бехати Принслу подкрепя Адам Ливайн след скандалната афера

Hero Slider