Адам Ливайн трогна фен с жест

Няма никакво съмнение, че 10-годишният Кристофър Уорън е най-големият фен на Адам Ливайн и неговата банда Maroon 5.

Кристофър има синдром на Даун, но определено има вкус към музиката. Малкият почитател на групата я “изследвал за училищен проект и изпял хита им “One More Night” на караоке вечер в училището си, а накрая написал името на вокалиста на картините си“, разкрива Ейвъри Станърт, един от учителите Кристофър в West Friendship Elementary School в Мериленд.

Учителите на момчето успели да направят очарователно видео, илюстриращо предаността му към бандата и го изпратили на местната радиостанция. Клипът трогнал екипа на радиото, който не само уредил Кристофър да получи два билета за концерта на Maroon 5 на 2 март във Вашингтон, но и възможността той да се срещне с музикантите.

Но когато мечтата да се види с идолите си се сбъднала, малкият почитател толкова се развълнувал, че получил пристъп на паника. За да се успокои, той трябвало да легне на пода и да направи няколко дълбоки вдишвания. Вместо да го изчакат, Адам и останалите членове на бандата легнали заедно с него на пода, и всички заедно започнали да дишат дълбоко.

Снимка: Profimedia
Многото любови на Джони Деп
Секси мамите с повече от едно дете
От вчера до днес: Скарлет Йохансон