ABBA пътуват в бъдещето с нов албум

Чуйте двете нови песни на шведската поп група.

Близо четири десетилетия по-късно ABBA най-сетне се завръщат. В новия си албум “Voyage” те отпътуват на пътешествие в бъдещето и към новата за тях територия.

Вчера по време на видео на живо с последователите им онлайн от групата разкриха, че голямата премиера на албума ще бъде на 5 ноември, но дотогава можем да слушаме няколко от новите парчета на групата.

“I Still Have Faith in You” е една от тези песни, която можете да чуете по-долу. Общо в албума ще има 21 парчета, включително вече споделените “Don’t Shut Me Down” и коледната песен “Little Things.”

“С помощта на нашите по-млади версии, ние ще отпътуваме в бъдещето. Не е лесно да го обясним, но и никога не е правено до сега”, споделят музикалните легенди за албума и представянето му.

Песните си ще изпълнят по време на концерти в Англия, на които ще се включат и дигитални аватари на тях от преди години. С помощта на технологията на сцената ще видим Агнета, Бьорн, Бени, Ани-Фрид по начина, по който са изглеждали през 1979г. – само три години, преди групата да се раздели.

Зад себе си ABBА вече са оставили огромно наследство. С хитове като “Waterloo”, “Dancing Queen” и “Take A Chance On Me” групата е продала над 385 милиона албума до сега.