Wosh MC: Гаджето ще ме напусне, ако кажа коя е

Рапърът Wosh MC, който стана любимец на публиката след участието си във “ВИП Брадър”, разкри, че е влюбен и има човек до себе си.

Синът на големия български актьор Иван Иванов – Стефан, както е истинското име на рапъра, допълва, че връзката му е много отпреди да влезе в риалитито.

“Много съм щастлив, не ми ли личи?”, каза той в студиото на Гала. “Имам си гадже, но няма да кажа коя е. И не ме питайте, защото тя ме заплаши – ако кажа и една дума коя е, ще ме напусне”, заяви Wosh, с което предизвика предположенията, че гаджето му е известно.

И не би било изненада, тъй като рапърът досега е имал две сериозни връзки все с известни дами – Радина Кърджилова и Луиза Григорова. И макар да има нова любов, той не е премахнал татуировката “Луиза”, която краси гърба му.

“Ама защо да я махам? Тя си ми е приятелче, освен това татуировката си е супер стилна”, заяви Wosh. Музикантът призна, че е писал парче за Григорова, което се казва “Прости”. “Писах го след раздялата и е олицетворение на моето състоянието тогава”, допълва актьорският син.