Triple Trouble! Момчетата на Бекъм покоряват Ел Ей

Тримата синове на Виктория и Дейвид Бекъм решиха да оставят родителите си вкъщи да се позабавляват сами през уикенда. Първа спирка – наградите Kids’ Choice 2015!

Бруклин (16), Ромео (12) и Круз (10) бяха стилно трио на “червения” оранжев килим на наградите, състояли се в събота вечер в Калифорния. Момчетата не за пръв път са гости на тази церемония, но определено това е първата им самостоятелна поява на такъв тип събитие. Те обаче не бяха единствените известни потомци на наградите. Анджелина Джоли беше довела дъщерите си Шайло и Захара, които подкрепиха майка си с ръкопляскания и прегръдки, когато тя спечели наградата “Любим злодей”. 







“Чудесно си прекарваме с братята,” написа Бруклин в своя Instagram след шоуто, публикувайки и снимка, на която позира с по-малките момчета. 
Доказвайки, че е брат за пример, по-рано през уикенда, когато цялото семейство пристигна в Лос Анджелис, Бруклин беше щракнат от папараци с малката Харпър на ръце. Очевидно изморена от дългия полет, сестра му се беше гушнала нежно в прегръдките му. А тази гледка е достатъчна да ни разтопи! 
Снимки: Profimedia