Kара Делевин е правила опит за самоубийство

Моделът Кара Делевин направи разтърсващото признание, че е правила опит за самоубийство.

Блондинката разкри, че това се случило докато е била в гимназията. Като ученичка тя получила нервен срив и решила, че трябва да сложи край на живота си.

Имаше един етап в училище, когато не исках да живея повече. Мислех си, че съм съвсем сама на света”, обяснява Кара. Тя признава, че е искала и е очаквала твърде много от себе си по време на израстването си и това е било основният й проблем.

По-късно осъзнах какъв късмет имам, че имам такива прекрасни приятели и семейство, но тогава това нямаше значение за мен. Исках нещо да ме погълне и за мен смъртта изглеждаше най-привлекателна“, допълва блондинката.

Делевин, която отскоро се е отдала на кариерата си на актриса, не казва как е щяла да сложи край на живота си. Тя обаче издава, че нейната колежка Кейт Мос е тази, която я е спасила в този черен период от живота й.

Започнах да следвам съветите на Кейт, а именно да се обградя с хора, които да имат добри намерения към мен, а да се освободя от тези, които не ги е грижа за мен. Така че аз намерих хора, които да ме подкрепят”, обяснява 23-годишната Кара.